Què és la teràpia brainspotting?

Brainspotting és una eina terapèutica molt poderosa que ajuda a una extensa varietat d’afeccions emocionals i somàtiques. Brainspotting està especialment indicat per a reprocessar neurològicament esdeveniments vitals traumàtics i/o subjacents que comporten ansietat, depressió, dificultats relacionals o altres condicions.

Brainspotting també resulta efectiu en la millora de l’acompliment, per tant, és recomanable per a esportistes, artistes de tota mena, etc. Brainspotting ajuda també a reforçar els recursos naturals propis i de recuperació.

Mitjançant l’estimulació de les posicions oculars, en connexió amb l’experiència somàtica subjectiva i un procés enfocat de consciència plena (mindfulness) el cervell subcortical pot situar l’origen del problema fins arribar a un punt de resolució. A través d’un acompanyament terapèutic en sintonia dual, la persona pot aconseguir l’alliberament de l’activació de l’experiència tant a nivell corporal com subcortical.

Un Brainspot (punt cerebral) és un punt al camp de visió que correlaciona amb el lloc on se sent el problema, l’experiència somàtica interna, que es correlaciona amb el punt on està en el cervell, així que quan mirem el Brainspot estem literalment mirant al punt en el nostre cervell.

Share on facebook
Compartir en Facebook
Share on twitter
Compartir en Twitter
Share on linkedin
Compartir en Linkedin
Share on pinterest
Compartir en Pinterest

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.