SERVEIS QUE OFERIM

Tallers

Tallers per a la tercera edat

Quins són els Tallers per a la tercera edat?

Associem la tercera edat amb el deteriorament físic, emocional i mental de les persones. Fa uns anys es considerava el final de la vida activa, però actualment no és així i necessitem redefinir aquest moment vital i transformar-lo.

Per tenir una vida plena és important saber gestionar les nostres habilitats emocionals, tenir consciència de nosaltres mateixos, ser capaços de controlar les emocions estressants, tenir empatia i relacions efectives i afectives.

De la mateixa manera que podem entrenar la nostra esfera cognitiva, podem treballar amb les nostres emocions. Aprendre a donar un lloc a les emocions que sentim, comprendre-les, acceptar-les i integrar-les en el nostre dia a dia és un objectiu fonamental per viure en plenitud. Es tracta d’integrar l’emoció i el pensament perquè pugui coexistir en equilibri en el nostre interior.

Algunes vegades, el no poder gestionar emocions provocades per situacions traumàtiques (passades o presents) de la nostra vida o el nostre entorn, ens porta a sentir un dolor molt profund que limita i/o bloqueja la nostra capacitat de pensar, actuar i/o relacionar-nos.

Què oferim?

  • Un espai per donar sentit a tot el camí recorregut.
  • Un lloc per compartir l’experiència de fer-se gran i convertir aquest moment en una oportunitat de creixement personal.
  • Un espai que ajuda a afrontar una etapa de la vida plena de canvis i a reflexionar sobre els reptes que comporta la jubilació. A vegades és necessària una redefinició de l’identitat i del projecte vital.
  • Connectar amb les preocupacions, les pors i la desorientació que pot implicar aquest repte i buscar recursos per afrontar-lo.
+ 0
Sessions realitzades
+ 0
Pacients
0
Professionals
+ 0
Participants
Reserva ara la teva Consulta

T’assessorem en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Reserva la teva consulta

Contactem amb tu el més aviat possible.

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.

Reserva la teva consulta 

Contactem amb tu el més aviat possible.