Trobada online: el confinament per a nens, nenes, adolescents i joves

En aquesta situació extraordinària amb la pandèmia i el confinament, les enquestes assenyalen que molts dels nostres nens, nenes i joves mostren certs efectes que augmenten més o molt més que abans del confinament. Aquests efectes poden ser entre altres l’apatia, frustració, desesperança, falta d’atenció, alteracions dels somni, conductes regressives, desgana, ús excessiu de pantalles…

Al vídeo analitzem per què i què passa al cervell del nen per a què passi això. Però el més important és que veurem consells pràctics en confinament per a minimitzar els seus  efectes i com oferir un entorn el més saludable possible per als nostres fills i filles i els seus cuidadors/es.

També aprendrem com poder fer que aquesta situació sigui una oportunitat per a processar emocions reforçant els vincles familiars i generant fortalesa i resiliència familiar.

Fa 35 anys que l’Anna Maria Serra es dedica a la docència en escoles i centres educatius. És psicopedagoga i llicenciada en Psicologia sistèmica a Mèxic. Diplomada en constel·lacions familiars. Especialista en trauma i en la tècnica de reprocessament de Branspotting. Experta en acompanyar persones a trobar el benestar en família i als més petits a sanar les seves experiències traumàtiques.

Realitza sessions individuals de teràpia i consultes parentals a més de tallers de constel·lacions familiars i d’escola de pares i mares. Atén presencialment i online.

 

Share on facebook
Compartir en Facebook
Share on twitter
Compartir en Twitter
Share on linkedin
Compartir en Linkedin
Share on pinterest
Compartir en Pinterest

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.