Meditació durant el confinament: de les emocions negatives a les positives

La situació actual de confinament ens fa sentir moltes emocions negatives, que empitjoren el nostre estat d’ànim i la situació en la qual ens trobem.  És molt important saber transformar aquestes emocions negatives a unes de positives pel nostre benestar, tan mental com del nostre entorn.

Per aquest motiu, et deixem 4 meditacions de la Psicòloga Clínica i Psicoterapeuta Humanista Integradora, Inés Sierra, que ens ajudaran a convertir les emocions negatives en positives i així, poder conviure millor en la situació de confinament.

Inés ens explica que ha creat aquests àudios “arran de la situació que estem vivint amb el COVID-10 amb la intenció d’ajudar al màxim número de persones a estabilitzar el seu sistema nerviós per a aconseguir un major benestar emocional i psicològic”.

Aquesta primera pràctica de respiració està focalitzada en la regulació emocional per relaxar el sistema nerviós i començar a equilibrar les emocions.

Ajuda a descendir les emocions negatives i a sentir emocions positives.

La següent meditació és d’agraïment. Agraïm estar vius i vives i agraïm alguna experiència que hem viscut o que estem vivint.

Es tracta de focalitzar el nostre estat d’ànim en l’agraïment per tal d’afavorir el sentiment de benestar del nostre cervell.

En aquesta meditació intentem modificar el nostre estat d’ànim. Identifiquem i passem d’una emoció negativa (por, tristesa, frustració…) a una positiva (força, coratge, il·lusió…).

 

L’última meditació tracta d’expandir l’emoció positiva i el benestar emocional a la resta del nostre cos i al nostre entorn.

 

El Psicoteràpia & Trauma Institute agraeix a Emiliano Toso per la música que ha cedit, gravada a 432 Hz, el qual és un to biològic del seu disc Translational Music de manera gratuïta i altruista. Emiliano a més, està ajudant molt amb la seva música als hospitals d’Itàlia.

Us deixem una llista de Spotify que ha creat de manera gratuïta: bit.ly/emilianotoso

 

Esperem que aquestes meditacions de regulació emocional t’hagin ajudat. Recordem que durant el confinament seguim treballant des de casa oferint ajuda psicològica per videotrucada. A més, per persones que treballen en serveis essencials, oferim quatre sessions de teràpia  gratuïtes online.

Us deixem tres articles que us podem interessar relacionats amb el benestar emocional durant el confinament:

Share on facebook
Compartir en Facebook
Share on twitter
Compartir en Twitter
Share on linkedin
Compartir en Linkedin
Share on pinterest
Compartir en Pinterest

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.