Psicoteràpia gratuïta per al personal de primera línia davant la COVID-19

En un nou esforç per acompanyar a les persones que més necessiten recolzament psicoterapèutic i emocional, des del Psicoteràpia & Trauma Institute volem contribuir amb el nostre granet de sorra durant aquesta crisi sanitària de la COVID-19. Des de fa unes setmanes estem oferint atenció psicoterapèutica gratuïta per part del nostre equip de professionals.

Es tracta de quatre sessions online de psicoteràpia gratuïtes per a personal de primera línia durant la crisi del Coronavirus: personal sanitari, cossos de seguretat, afectats per pèrdua pel virus COVID-19,  pacients en aïllament, persones treballadores en residències, personal de les funeràries, educadors socials, personal de supermercats,… entre d’altres professionals de serveis essencials.

PTI - Psicoterapia & Trauma Institute

Si ets personal de primera línia durant aquesta crisi del Coronavirus, pots enviar un whatsapp o trucar als telèfons: 699 918 212 (Judit) i 672 727 759 (Dàcil), i et posaran en contacte amb el nostre equip de terapeutes que t’oferiran el recolzament psicològic més adequat per a tu.

Finalment, i amb aquest oferiment només volem expressar el nostre agraïment i sumar-nos al reconeixement a tots els i les professionals que durant en aquesta situació i davant de grans dificultats fan front cada dia a aquesta crisi sanitària per la COVID-19.

Share on facebook
Compartir en Facebook
Share on twitter
Compartir en Twitter
Share on linkedin
Compartir en Linkedin
Share on pinterest
Compartir en Pinterest

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.