Recomanacions per a les famílies durant el confinament per la crisi COVID-19

En aquesta situació actual que vivim per l’efecte Coronavirus COVID-19, des del Psicoterapia & Trauma Institute volem compartir algunes Recomanacions bàsiques per a les famílies per tal d’afavorir el benestar psicològic i la bona convivència durant el confinament.

Aquest document recull diferents consells i propostes per poder aplicar a l’entorn familiar i domèstic durant el període en que es mantingui aquesta mesura de restricció en vigor.

Finalment, et recomanem una eina clau per a la convivència en família durant el confinament. Es tracta del “Recull d’activitats per facilitar la gestió educativa durant el Coronavirus” que podeu descarregar fent clic a l’enllaç. En aquest document trobareu un extens llistat d’activitats que podem fer a casa amb infants, adolescents i joves durant aquests dies de convivència familiar.

Share on facebook
Compartir en Facebook
Share on twitter
Compartir en Twitter
Share on linkedin
Compartir en Linkedin
Share on pinterest
Compartir en Pinterest

Reserva tu consulta 

Nos ponemos en contacto contigo lo antes posible.